Ultimo Nijmegen
  • BRASSERIE ULTIMO
  • MENU
  • GROEPEN
  • PRIVATE DINING
  • VACATURES
  • CONTACT
  • Nederlands
    • MENU ALLERGENEN
  • English
  • Menu Menu
  • Facebook
  • Instagram

MENUKAARTEN

MENUKAARTDRINKEN
VorigeVolgende

BORREL


ZEEUWSE OESTERS P.ST 3 | 6 voor 16       (W)
Citroen | Mignonette 

BROOD (v) 5,5         (G-L)
Roomboter | Zeezout | Pompoenpit

RENDANGBITTERBALLEN P.ST. 1,30       (E-SO-L-G-M)
Gochujang mayonaise

IBERICOHAM  13         (N)
Amandelolie

MOSSELEN 7          (G-L-SU-W)
Cider | Rode peper | Room | Peterselie | Desem

BURRATA (v) 10       (L)
Roodlof | Gedroogde olijf | Citroen

GEITENKAAS CHURROS (v) P.ST 1,30       (E-SO-L-G)
Truffelhoning

CORNRIBS (vg)  7       (SO)
Sriracha boter | Venkelzaad

PADDENSTOELENPATÉ (vg)  8        (G-M-N)
Toast | Grove mosterd

VOOR ERBIJ


FRANSE FRIETEN 5        (M-E-SO)
Huisgemaakte mayonaise

MEIRAAP SALADE (v) 5       (L)
Crème Fraîche | Kervel | Maanzaad | Venkel 

GEROOSTERDE BLOEMKOOL (vg) 6      (SE)
Hummus | Salsa verde | Pmpoenpit

FRANSE FRIETEN 6,5        (L-M-E-SO)
Truffelmayonaise | Parmezaanse kaas

SPECIAL


VIJF GANGEN CHEFSMENU 52,5
Bijpassend wijnarrangement 35

Halve glazen 20

Supplement friet voor 2 personen 3,5

+ extra kaasdessert 5


DRIE GANGEN KEUZEMENU 37,5


ALLERGENEN:

E = EIEREN
G
= GLUTEN
L = LACTOSE
LU = LUPINE
M = MOSTERD
N = NOTEN
P = PINDA
SC = SCHAALDIEREN
SE = SESAM
SL = SELDERIJ
SO = SOJA
SU = SULVIET
V = VIS
W = WEEKDIEREN

VOORGERECHTEN


STEAK TARTAAR  12 (G-V-SO-M-E)
Meloes ui | Haringkuit |  Aardappelchips | Miso

GEBAKKEN COQUILLES 14 (L-N-W)
Bloemkool | Hazelnoot | Witlof | Beurre Noisette

TONIJN TARTAAR 14 (G-E-V-SO-M-SE)
Zwarte sesam | Sjalot | Courgette | Ponzu | Limoen

KROKANTE AUBERGINE (vg) 11 (G-SO-SE-N)
Tahini | Muhammara | Zonnebloempitten

GEMARINEERDE POMPOEN (v) 12 (L)
Burrata créme | Pompoenpitolie | Roodlof

ZALM CONFIT 13 (V-L)
Gepekelde komkommer | Yoghurt | Sumac | Granny Smith

GEROOKTE EENDENBORST  12
Witlof | Bosvruchten | Gele biet

GELE BIET (vg)  11 (SO-N)
Meloes ui | Sinaasappel | Hazelnoot | Mierikswortel

HOOFDGERECHTEN


STEAK VAN RUNDERBAVETTE  24 
Bospeen | Zoete aardappel | Rode ui | Rozemarijn-knoflookjus

GEKONFIJTE GAMBA’S 22 (SC-L-SE)
Paksoi | Rode peper | Paprika | Risotto | Bosui

ITALIAANS BUIKSPEK 21 (SL-M)
Grove mosterd | Knolselderij | Venkel | Gremolata | Granny smith

KNOLSELDERIJ TACO (v) 21 (SL-L)
Kingboleet | Zwarte knoflook | Koolrabi | Schapenkaas 

ZEEWOLFFILET 23 (V-L)
Shiitake | Spinazie | Prei | Geroosterde kippenjus

ZACHT GEGAARDE SPITSKOOL (vg) 20 (SO-N-SE)
Hazelnoot | Harissa | Paprika | Paddenstoel | Zoete aardappel 

NAGERECHTEN


CHEESECAKE 8 (G-L-E-SE)
Witte chocolade sorbet | Sinaasappel | Grapefruit | Bastogne

HUISGEMAAKT VANILLE IJS 8 (G-L-E)
Bread & Butter pudding | Bosvruchten

MERINGUESORBET 8 (E-L-N)
Hazelnoot | Koffie | Gepekelde eidooier

PURE CHOCOLADEMOUSSE  (vg) 9 (P-SO)
Bananencréme | Gebrande banaan | Pinda

KAZEN VAN DE WIT (5 ST)  12 (G-N-L-M-SO sporen van E-LU-SE)
Lokale en Buitenlandse kazen

VRAAG NAAR ONZE WIJNKAART

We schenken (bijna) al onze wijnen per glas. Het zijn er ruim 60 dus keuze genoeg, wil je graag advies we helpen je graag.

APERITIEF

ROSELL MIR CAVA BRUT NATURE  8
Vol | Romig | Citrus | Toast | Amandel

ALCOHOLVRIJE MOUSSERENDE WIJN 7

WITTE WIJN
ISOLA AUGUSTA | FRIULANO 9
Zuiver | Strak | Citrus | Laurier | Wilde bloemen | Amandel

APLHA ESTATE | MALAGOUSIA 9
Rond | Zacht | Roos | Passievrucht | Honingmeloen | Kruiden

COCKTAILS


NEGRONI 10
Gin | Martini Rosso | Campari

AMERICANO  8
Martini rosso | Campari | Soda

TINTO DE VERANO 8
Bitterlemon | Rode wijn

PORTONIC 8
Witte port | Tonic

ESPRESSO MARTINI  10
Kahlua | Smirnoff | Espresso

APEROL SPRITZ 8
Aperol | Prosecco | Soda

CAMPARI SPRITZ 8
Campari | Prosecco | Soda

LIMONCELLO SPRITZ 8
Limoncello | Prosecco | Soda

BOBBY’S DRY GIN & TONIC 10
Sinaasappel | Kruidnagel

ROKU GIN & TONIC 10
Citroen | Gember

RUTTE DRY GIN & TONIC 11
Sinaasappel | Verse kruiden

HERMIT DUTCH COASTAL GIN & TONIX 11
Limoen

SEEDLIP GIN & TONIC 9
Alcoholvrij | Sinaasappel | Gember

BIER


TAPBIER

BAVARIA PILSNER | 5,5%     3,9

BREWDOG | 5%      6

UILTJE BLOND | 6%     6

BIER OP FLES

RADLER LEMON | 2%     4

WEIHENSTEPAHNER | 5,4%      6

VEDETT IPA | 5,5%     6,5

MANNENPAP              
Fresh Prince | 5,6%            7,5
Sour Power | 5,6%              7,5

LA TRAPPE            
Blond | 6,0%            7
Tripel | 6,5%            7,5
Dubbel | 7%             7

ALCOHOLVRIJ BIER

BAVARIA | 0,0%   4
Radler | Pilsner | IPA | Wit

BREWDOG PUNK AF | 0,5%     

WIT

CALUSARI PINOT GRIGIO 6 | 30
Fris | Zacht | Perzik | Meloen | Ananas

STELLENRUST CHENIN BLANC 6 | 30
Rond | Grapefruit | Peer | Limoen

OPTA BRANCO 7 | 35
Zacht | Citrus | Groene appel | Kiwi | Gras

VITE COLTE VILLATA ROERE ARNEIS 7 | 35
Complex | Abrikoos | Peer | Amandel

MADAM WISDOMN CHARDONNAY 7 | 35
Appel | Citrus | Vanille | Houtgerijpt

HENSEL GRAUBURGUNDER 8 | 40
Fris | Appel | Peer | Kruidig | Hazelnoot

NEKEAS BLANCO  | CHARDONNAY-VIURA 8 | 40
Sappig | Zacht | Citroen | Ananas | Levendig

LANGMEIL THREE GARDENS  8 | 40
Citrus | Perzik | Abrikoos | Honing | Kruiden | Mineraal

ROSÉ

DONNAFUGATA LUMERA | NERO ‘D AVOLA 7 | 35
Rijk | Wilde aardbei | Granaatappel | Viooltjes

JOSEF KÖHR | CABERNET SAUVIGNON  9 | 45
Sappig | Framboos | Kers | Zwarte bes

ORANJE

SOLARA ORANJE 7 | 35
Elegant | Sinaasappel | Kweepeer | Vanille

MARC MIR XAREL-LO VERMELL 9 | 45
Fris | Floraal | Wit fruit | Romig | Houtgerijpt

ROOD

RADICINI PINOT POIR  6 | 30
Soepel | Framboos | Kers | Vanille

ARBOS NERO D’AVOLA  6 | 30
Zwoel | Vol | Sappig | Kers | Cacao | Zacht

BEL COLLE | NEBBIOLO D’ALBA 7 | 35
Zacht | Zwarte bes | Viooltjes | Aards | Peper

PLA DE LA CREU | CABERNET SAUVIGNON 7 | 35
Soepel | Kers | Rijp fruit | Tannine | Kruiden

LETH ZWEIGELT 7 | 35
Sappig | Kers | Witte peper | Elegant | Zacht

VINHA DO FURO RESERVA 8 | 40
Zwarte bes | Pruim | Vanille | Ceder | Kruiden

TRAMIN LAGREIN  9 | 45
Krachtig | Vol | Viooltjes | Braam | Koffie

PEPE YLERRA TEMPRANILLO  9 | 45
Vol | Vanille | Balsamico | Zoethout | Kruiden

Ultimo Nijmegen

Brasserie Ultimo
Lage Markt 47
6511 VK Nijmegen
T: (+31) 024 850 62 81
E: info@ultimonijmegen.nl

Wij zijn van maandag t/m zaterdag vanaf 14.00u telefonisch bereikbaar.

Via de cadeaubon knop op de website kunt je een online cadeaubon bestellen. Wil je liever een fysieke bon cadeau geven dan kun je van maandag t/m zaterdag vanaf 14.00u bij ons binnen lopen.

Openingstijden

Maandag t/m Zaterdag
geopend van 17.30 tot 23.00 uur

Zondag genieten we van een vrij dag

 

Nieuwsbrief

© Ultimo | Ultimo
  • Facebook
  • Instagram
Scroll naar bovenzijde